Hľadáte spôsob, ako jednoducho a trvácne označiť textil? Naša pečiatka na textil je perfektným riešením pre ubytovacie zariadenia či nemocnice, ktoré potrebujú efektívne označiť posteľnú bielizeň či iný majetok.

Pečiatka na textil výrazne zjednodušuje správu inventáru. S našou pečiatkou môžete jednoducho a rýchlo označiť posteľnú bielizeň, uteráky, uniformy a ďalšie textilné výrobky, čím zabezpečíte ich ľahkú identifikáciu a evidenciu.

Pečiatka na textil, ktorá vydrží

Vytvorte na textile jedinečný vzor alebo jednoducho označte majetok pomocou kvalitnej pečiatky s farbou Norris 325, ktorá je navrhnutá pre dlhodobú trvanlivosť a vysokú odolnosť. Máte tak istotu, že odtlačky vydržia aj časté pranie a intenzívne používanie.

Pečiatku je možné použiť na rôzne materiály vrátane vlny, bavlny, plsti, plátna, vrecoviny, rukavíc, uniforiem a umelých vlákien ako silón a nylon. Používaná farba je netoxická a bezpečná pre všetky typy textilu, čo zabezpečuje bezpečné a zdravé používanie pre každého.

Ako používať pečiatku

  • Príprava textilu: Pred pečiatkovaním dôkladne vyperte odev.
  • Aplikácia pečiatky: Pritlačte dôkladne pečiatku na odev, najmä na miestach, kde sa prekrývajú dve vrstvy látky, napr. manžeta alebo lem.
  • Po aplikácii: Po pečiatkovaní počkajte 24 hodín, než odev znovu vyperiete.

Zabezpečte si pečiatku na textil už dnes a uľahčite si označovanie textilných výrobkov jednoducho a efektívne!

Vyberte veľkosť

38x14mm, 60x40mm, 70x25mm

Recenzie

Nikto zatiaľ nepridal hodnotenie.

Pridajte prvú recenziu pre “Pečiatka na textil”

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *